Visionen
Facilitators' vision er, at eliminere ineffektive møder i danske virksomheder, gennem målrettet uddannelse af ledere og medarbejdere i facilitering og mødeledelse.

 Peter Grumstrup
Peter Grumstrup
IAF Certified Professional Facilitator
Certified Trainer
Peter’s kunder beskriver ham bl.a. med ordene "Inspirerende med super humor, personlig gennemslagskraft og stor faglig indsigt". Peter er målrettet og energisk, med overblik og sans for de detaljer, der gør forskellen og sikrer workshoppens/kursets succes.
 
 
 
Internationale certificeringer
Som IAF CPF (Certified Professional Facilitator) er Peter certificeret i at designe og afholde professionelle møder, workshops og seminarer. Kendetegnet er at der er styr på tingene, at stemningen er god og at der målrettet skabes resultater, som er værdiskabende for virksomheden og dens kunder.
 
Facilitators er aktivt medlem af International Association of Facilitators og arbejder på at sikre et højt fagligt og kompetencemæssigt niveau hos facilitatorer.
 
Som internationalt certificeret NLP Business Trainer er Peter trænet i de nyeste pædagogiske og læringsmæssige metoder. Disse metoder og teknikker sikrer et usædvanligt højt udbytte af de workshops og kurser, der afholdes hos Facilitators International A/S.Solid erfaring
Peter har en solid faglig og international erfaring. Han er uddannet civilingeniør, har arbejdet 13 år som projektleder, ledelseskonsulent og produktchef hos Novo Nordisk og Ericsson. I 2001 stiftede Peter Facilitators International A/S, og har siden fokuseret på at facilitere værdiskabende workshops og processer i virksomheder og myndigheder, samt at træne, uddanne og certificere facilitatorer.

Peter har uddannet mere end 8.500 facilitatorer og mødeledere, og holdt indlæg og seminarer om facilitering, tilstedeværelse og personlig gennemslagskraft for mere end 4.500 ledere og medarbejdere. Peter har trænet og uddannet facilitatorer i mange lande, herunder Danmark, Norge, Sverige, Finland, England, Tyskland, Polen, Litauen, Ukraine, Irland og Italien. 


Betydning for dig
Værdien for dig i ovenstående er, at du får en samarbejdspartner med solid erhvervsmæssig erfaring, kombineret med en dybdegående uddannelsesmæssig baggrund indenfor såvel erhvervsmæssige som psykologiske discipliner.

Det betyder, at du ved dit samarbejde med Facilitators International A/S kan være helt sikker på, at du får workshops og kurser af højeste kvalitet, og at deltagerne får en oplevelse langt ud over det sædvanlige.

© Design-Line DanmarkLicensed by Facilitators International A/SV.5.2-2 
Velkommen Business Facilitator Udd.  -Certificeringskriterier Kurser  -Værdiskabende facilitering  -Virtuelle møder  -Gratis minikursus  -Værdiskabende mødekultur Lej en Facilitator Facilitators International A/S  -Kræfterne bag  -Kunder Kontakt  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark